You are currently viewing Frederik skriver kontrakt med TSØ

Frederik skriver kontrakt med TSØ

Topscorer for U19 drengene Frederik Kiszka har skrevet under på en kontrakt med TSØ, der løber til 2026.

Den hurtige venstre fløj har gennemgået en flot udvikling, især i kraft af samtræning med hold 1. Han er afslutningssikker, stærk i kontrafasen og har ligeledes scoret mange mål på straffer for både U19 og 2. divisionsholdet.

Frederik er Maribodreng og har, bortset fra en afstikker til SINE på efterskole i Sønderjylland, kun spillet i HMH Maribo og Team Sydhavsøerne.

Træner Nick Szwiec om Frederik:

”Frederik er interessant fordi han er skarp på sin vurdering i afslutningsøjeblikket. Han får tingene til at se meget simple ud, selvom det er nogle komplekse situationer, han løser – særligt på sine skud.

Han er scoringssikker fra fløjen og vil blive presset endnu mere i sin daglige træning ved at være endnu tættere på hold 1. Her vil han skulle tage næste udvikling teknisk i sine afslutninger for at få succes på den lange bane samt at betydningen af hans forsvarsspil vil blive større, hvilket gør, at han skal presse sig selv endnu mere her også.

Forventningen er fortsat at Frederik skal spille både på hold 1 og 2 for både at blive presset i det daglige og få erfaring med niveauet på hold 1 samt få mange spilleminutter på hold 2.

Med den kombination vil han få muligheden for at tage sit spil endnu et niveau op.”

Frederik glæder sig og udtaler:

“Jeg er meget taknemmelig og stolt over at have fået muligheden for at skrive under med klubben. Jeg føler mig hjemme i klubben, så derfor var det et meget naturligt valg at tage, da jeg fik muligheden for at komme op på seniorholdet. Jeg ser frem til at blive udfordret på et højere niveau, og forhåbentlig kunne udvikle mig yderligere.”

Vi glæder os til følge Frederiks udvikling!