You are currently viewing Frederik Elmkjær Hansen ny TSØ-spiller

Frederik Elmkjær Hansen ny TSØ-spiller

Helt ny er Frederik dog ikke, da han har trænet med holdet i nogle måneder samt spillet med for TSØ i en pokalkamp. Frederiks seneste klub var Ajax, som altså desværre gik konkurs, hvorfor han i starten af sæsonen var klubløs, samtidig med han var skadet. Da Frederik i forvejen brugte Jacob Baagøe i sit genoptræningsforløb, var det oplagt, at han startede træning i hal med os, når Baagøe tillod dette.

Kampformen og niveauet Frederik var på, da han var på sit højeste i Ajax og i den grad gjorde ondt på TSØ, er der et stykke vej til efter så lang tid uden kampe. Men den hårde træning i hallen og i styrkelokalet skal nok på sigt lønne sig.

Frederik er, som den sygnende accent afslører, fynbo, med rødder i Kerteminde men med det meste af sin ungdom og tidlige seniortid i GOG, hvor han også var en del af 1. holdtruppen. Han har ligeledes en del ungdomslandskampe på CV´et.

Frederik er venstre back og er desuden en rigtig dygtig forsvarsspiller.

Han kender TSØ gennem nogle drabelige opgør som Ajax-spiller og udtaler:

“Først og fremmest så er jeg rigtig glad for at blive en del af Team Sydhavsøerne, ikke kun holdet, men hele klubben. Klubben har en masse gode værdier som jeg kan nikke genkendende til, og det gør bare, at man hurtigt føler sig hjemme. Herudover så er TSØ´s setup helt i top, og specielt samarbejdet med Baagøe er noget jeg virkelig kan se mig selv i! Når det så er sagt, så glæder jeg mig bare til at komme på banen, mærke stemningen i Lollands Bank ARENA og skabe så gode resultater som muligt.”

Frederiks kontrakt løber over 3 år, og hans spillersponsor bliver EuroWorkers.

Et stort velkommen til Frederik Elmkjær Hansen.