You are currently viewing Første stik i hus

Første stik i hus

Med en sejr på 27-24 og en af sæsonens bedste præstationer trak vi det første stik i oprykningskampene mod Skive fH.

Godt hjulpet på vej af en vanvittig tændt kulisse i Lollands Bank ARENA var gutterne helt klar fra start. Skibonitterne var dog umiddelbart ikke kommet for at blive blæst bagover, og de to hold fulgtes da også ad til 10-10 efter godt 19 minutter. I 1. halvlegs sidste tredjedel var vi en tand skarpere og kom foran med et par mål til stor glæde for publikum. Taget ikke bare lettede men nærmest eksploderede af, da Oliver Larsen pillede Tobias Bars straffekast i halvlegens sidste sekund.

Så var der lagt op til spændende sidste 30 minutter. Det flotte momentum fortsatte efter pausen, og godt midtvejs i 2. halvleg kunne Nicolaj Jørgensen sende bolden i nettet til en 23-16-føring. Med til fortællingen om føringen hører, at forsvarsspillet var af ypperste klasse med P, Danni og helt unge Malthe Højgaard som de store bastioner.

Herefter blev spillet en anelse mere febrilsk og gæsterne lugtede blod. Store chancer i 7-mod-6 blev ikke udnyttet og med 4 minutter igen var afstanden pludselig kun et enkelt mål; 24-23. Gæsternes Jonas Raundahl blev herefter ramt af en udvisning, som han markerede ved at brokke sig til en bonusstraf. TSØ var hermed i overtal resten af kampen, hvilket blev udnyttet til fulde.

Så med sejren er de første to point i kvalifikationsspillet hjemme. Vi er videre i kvalifikationen med blot et enkelt point i Skive torsdag den 4. maj, hvor næste opgør finder sted.

Nicolaj Jørgensen blev suveræn TSØ-topscorer med 11 kasser. Nico blev da også kåret til kampens spiller af Karina og Thorsten fra Dry Ice Danmark.

Stort tak til de mange fremmødte i Lollands Bank ARENA – I var i verdensklasse her til aften!