You are currently viewing Formstærkt Otterupmandskab gæster Lollands Bank Arena

Formstærkt Otterupmandskab gæster Lollands Bank Arena

Otterup møder op med tre sejre på stribe, senest dog efterfulgt af et særdeles knebent 1-målsnederlag til topholdet HØJ efter en dommerfejl af de større på HØJ´s sejrsmål. Otterup er altså et hold med selvtillid og i øvrigt et uforudsigeligt hold, der altid er svært at spille imod.

Selvom vi mest af alt ønsker at glemme det, var det Otterup, der i seneste sæsons sidste kamp slog os, det til trods for, at de ikke havde noget at spille for, og dermed sørgede for, at vi lige netop ikke kom i top tre.

Dette skal på hjemmebanen i Lollands Bank Arena naturligvis revancheres, og både spillemæssigt og statistisk er mulighederne også gode. Af de seneste 8 hjemmekampe mod Otterup er det blevet til 7 sejre. Spillet har, særligt i de seneste tre kampe, også set fint ud. Vi spiller i højt tempo, laver mange mål og der er mange, der byder ind.

Defensivt er der stadig plads til forbedring – lige så gode som vi er til at udnytte den nye opgivekastregel, lige så svært har vi det i perioder med at nå at få organiseret os, når modstanderne kommer

stormende efter en scoring eller et boldtab. Ligeledes skal vi i det etablerede forsvarspil sigte mod at være mere aggressive, få begået flere frikast og på den led give vores keepere gode betingelser for at redde bolde.

Stemningen i den seneste hjemmekamp mod HØJ var fantastisk. De næsten 1000 tilskuere skabte en flot kulisse, og vi håber i den grad, at samme stemning kan løfte drengene til endnu en sejr og yderligere avancement mod toppen af rækken.

God kamp.

– Morten Juul, sportschef

_______________________

Kampen spilles fre. d. 11. nov. kl 20.00 i Lollands Bank Arena

Info om billetter.

Kampsponsor: MSE
Man of the Match-sponsor: Pejsemontøren
Boldsponsor: Whitsun Festival
Time out-sponsor: Nybolig Maribo