You are currently viewing Fire på stribe: Sejr efter intens kamp

Fire på stribe: Sejr efter intens kamp

Vi er ubesejrede i Rødbyhavn Sportshal i denne sæson! Comebacket i den gamle “Rævens Hule” gav en sejr på 26-24 over Aarhus HC.
 
I dag var vi virkelig kommet for både at spille godt og kæmpe bravt. Et godt forsvar og en forrygende Oliver Larsen kanonerede os ud af starthullerne med en føring på 8-3.
 
Alt lykkedes i kampens indledning. Men så blev vi ramt af tre på hinanden følgende to minutters udvisninger, som gjorde angrebet sært krampagtigt og naturligvis gav aarhusianerne gunstige betingelser i den anden ende af banen.
 
Trods fortsat flot spil af Larsen i målet halede gæsterne ind og pausestillingen lød på beskedne 10-9. Med til fortællingen skal også lyde, at vi slet ikke scorede i 1. halvlegs sidste 12 minutter.
 
Det blev der heldigvis løsnet op for i begyndelsen af kampens sidste halvdel. De første fire scoringer var røde og Aarhus HC tog timeout.
 
Gæsterne fik med 7 mod 6-spil gang i deres angreb igen og kom påny tættere på. Heldigvis holdt vi denne gang en pæn kadence offensivt, anført af en storspillende Lasse Hamann-Boeriths.
 
Midtvejs lød føringen på 19-16 og selvom der var tilløb til et Aarhus-comeback holdt vi stand i kampens afgørende fase, hvor det hele blev meget hektisk.
 
26-24 lød sejren altså på. En overordnet set flot kamp af gutterne, der altså snupper fjerde sejr på stribe.
 
Med sine 13 mål blev Lasse Hamann-Boeriths suveræn TSØ-topscorer og det var nok sæsonens mest velfortjente Man of the Match-kåring, i dag valgt af Anja og Thomas fra Sydhavsøernes Poolservice.
 
Næste lørdag går turen til det nordjyske, hvor Vendsyssel er modstanderen i 2023’s sidste håndboldkamp.
 
TAK TIL ALLE DE FREMMØDTE I RØDBYHAVN SPORTSHAL! I VAR SUVERÆNE!