You are currently viewing Final4-partnere er klar til at kæmpe for landsdelen

Final4-partnere er klar til at kæmpe for landsdelen

Team Sydhavsøerne er meget mere end harpiks og hårde nærkampe. Klubben har et stærkt erhvervsnetværk, som er med til at muliggøre klubbens store ambitioner.

Vi er glade for, at to af vores store Final4-partnere, Vagtselskabet CS-Vagt og Euro-Workers, har gentegnet for den kommende sæson. En glæde, som vores partnere i den grad deler:

– Vi er stolte af at repræsentere og bakke op om Team Sydhavsøerne. Selvfølgelig betyder det meget for os netværksmæssigt, og Team Sydhavsøerne har et fantastisk erhvervsnetværk, som kommer alle involverede til gode. Men vi gør det også, fordi hjertet banker for klubben og har gjort det i mange år, siger Claus Martin Stechnik, CEO i CS-Vagt.

Den lokale tilknytning er vigtige for både vores partnere og os selv, hvilket Anders Hansen fra Euro-Workers også stemmer i omkring:

– Team Sydhavsøerne er et godt brand for landsdelen, og det er en stor årsag til, at vi igennem mange år har støttet op om klubben. Klubben er på vej mod spændende tider, og specielt strategien med at satse på flere af de lokale unge er interessant. Det er fedt, at man tør give dem chancen, og det er rigtig godt for den lokale identifikation. Det gør det bestemt ikke mindre interessant at være lokal sponsor, siger Anders Hansen, der bakkes op af Claus Martin Stechnik:

– Team Sydhavsøerne er bare vigtig for landsdelen. Det er en traditionsklub og et godt blikfang for Lolland-Falster, og det er vi stolte over at være med til at promovere.

Vagtselskabet CS-Vagt og Euro-Workers er, udover at være Final4-partnere i Team Sydhavsøerne, også gået sammen om et personligt sponsorat af nyerhvervelsen, Rasmus Larsen. Den venstrehåndede bagspiller var en målmaskine i sidste sæson for Odder Håndbold. Faktisk blev Larsen rækkens næstmest scorende spiller, kun overgået af vores egen Nicolaj Jørgensen, så der er en vis sandsynlighed for, at du kommer til at høre både hans og partnernes navne en del gange i Maribo Hallerne i den kommende sæson.

Team Sydhavsøerne takker for den fortsatte opbakning og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i den kommende sæson.

På billedet ses fra venstre: CEO i CS-Vagt Claus Stechnik, Rasmus Larsen og driftschef hos Euro-Workers Camil Ahmetovic.