You are currently viewing Fejl blev afgørende

Fejl blev afgørende

Det blev ikke vores eftermiddag i Lollands Bank Arena, da nyopstartede Aarhus HC kom på besøg. Dertil var spillet for usammenhængende, redningerne for få og spildprocenten alt for høj. Gæsterne spillede derudover en flot kamp, og der kan ikke sættes nogen finger på, at sejren gik til dem.

Kampen blev reelt tabt på en rigtig skidt 1. halvleg, hvor de århusianske gæster fra start var i kontrol, som ventet anført af en velspillende Chris Jørgensen. Desuden var det et sjældent arytmisk og fejlbehæftet angrebsspil, der prægede TSØ.

Pausestillingen lød på 10-15 og det lignede en særdeles svær opgave for Nick Szwiecs tropper at komme tilbage i opgøret. Comebacket var ellers muligt. 7 mod 6 gav mere kontrol over kampen og flere gange blev den århusianske føring reduceret til 2-3 mål. Men helt godt – og helt tæt – blev det aldrig denne eftermiddag.

Kampen ender med et nederlag på 26-30.

Assistenttræner Jakob Green ærgrede sig over 1. halvleg og de mange forspildte muligheder for at komme tilbage i kampens afgørende fase:

– I store perioder spiller vi rigtig skidt angrebsspil. Vi lykkedes ikke rigtig med de ting, vi gerne vil, hverken på spillet eller hus de individuelle spillere. Vi får ikke sat de rigtige ting op og finder aldrig rigtig vores flow.

– Så laver vi alt for mange individuelle småfejl hist og her. Isoleret set er 2. halvleg OK, men når man er bagud med 5, så er der ikke råd til mange af den slags fejl. Hver gang vi er ved at nærme os et stærkt momentum, så laver vi afgørende fejl, og det blev desværre for stor en opgave for os at indhente det, vi tabte i 1. halvleg. Kampen ender med et nederlag på 26-30.

Man of the Match blev Nicolaj Jørgensen, kåret af Kirsten fra Cocotten. Nicolaj blev også topscorer med 11 scoringer, efterfulgt af Rasmus Larsen og Daniel Sørensen med hver 3.

Næste lørdag venter en tur til netop Århus, hvor IK Skovbakken tager imod os. Kampstart er kl. 16.00 i Vejlby-Risskov Hallen.