You are currently viewing Fantastisk sejr over Skive

Fantastisk sejr over Skive

De rødklædte fra Team Sydhavsøerne kom buldrende fra start, anført af en stærk defensiv, hvor man hurtig kom foran ved stillingen 5-1. Ligesom tilfældet var i Odder, så var det et yderst decimeret mandskab Klavs Bruun sendte på banen, i Lollands Bank Arena.

Drengene rykkede tæt sammen i bussen, og leverede en fremragende præstation anført af én storspillende Pauli Mittun, som diskede op med hele 10 kasser. Daniel Astrup var frontfiguren i en stærk betondefensiv, som virkelig præsterede på et højt niveau.

Selvom Skive formåede at kæmpe sig tilbage i kampen, og på trods af flere føringer til det jyske mandskab i 2. halvleg, så holdte de rødklædte fra TSØ hovederne kolde, og fik kæmpet sig tilbage, stærkt anført af Pauli Mittun offensivt.

Kristian Lund Vukman var desværre ukampdygtig, hvilket gjorde de to U19-spillere Mads Andersen og Emil Sønderskov blev sendt i ilden. Førstnævnte med en fremragende præstation i begge ender af banen, mens Emil Sønderskov kom ind og gjorde det fantastisk i slutfasen med en vigtig scoring, og et par fremragende præstationer defensivt. Sebastian Minor kom ligeledes ind i 2. halvleg og diskede op med et par vigtige redninger i slutfasen.

I slutfasen sendte Pauli Mittun TSØ i front med 4 minutter igen, med endnu fantastisk scoring til stillingen 28-26. Frederik Elmkjær kunne cementere sejren med sin scoring til 31-28, og til sidst scorede Mads Andersen fra højrefløj til slutresultatet 32-28.

En forløsende sejr, i en intens affære!

Fantastisk stemning i Lollands Bank Arena. Det skal vi ha’ mere af fredag aften, hvor vi skal fylde hallen til kampen mod Række-Mølle.

Pauli Mittun blev topscorer med hele 10 mål. Man of the Match blev Daniel Astrup, kåret af Søren og John fra LF-Stillads.

Næste kamp spilles på fredag d. 9. februar, når Række-Mølle kommer på besøg i Lollands Bank Arena.

FORZA TSØ! 🦊