You are currently viewing Fantastisk sejr over HØJ!

Fantastisk sejr over HØJ!

Hvilken fantastisk fredag aften vi fik os i Ølstykke-hallen. Sæsonens vel nok bedste præstation gav to dejlige points og en sikker sejr på 33-28.

Trænerteamet havde inden kampen talt om muligheden for igen at spille frigjort mod en stærk modstander, og den mulighed greb gutterne fra start. I 1. halvleg leverer vi en fantastisk angrebskamp. Der blev spillet klogt, med fart og ikke mindst med stor bredde. Der kom tryk og mål rundt på hele buen og HØJ’s forsvar kunne slet ikke være med. HØJ var med til 7-7, men herfra rykkede vi til føring 12-8 og så os aldrig tilbage. Starterne lagde fundamentet, men symptomatisk for dagens indsats leverede Gustav Murel, Pauli Mitten og Frederik Elmkjær de næste scoringer. Pauseføringen lød på hele 19-14.

I 2. halvleg fortsatte det fine spil, dog med lidt lavere scoringsfrekvens. Vi var konstant i teten, trods flere små tilløb fra hjemmeholdet til at gøre comeback. Tættere på end de minus 3 kom HØJ aldrig. Stor ros til drengene for at stå imod det tryk, der naturligt kom fra værterne som kampen gik ind i den afgørende fase. Særligt keeper Oliver Larsen skal have en stor ros for sit solide spil i slutfasen. Frederik Kiszka og Kristian Lund Vukman lukkede ballet med kampens sidste to scoringer og TSØ-jubelen kunne for alvor bryde løs.

Netop “Vuk” blev sammen med kollegaerne i bagkæden, Lasse Hamann-Boeriths og Alexander Nielsen  topscorere med hver 6 scoringer.

Den flotte sejr skal følges op på lørdag (2/12), hvor Skovbakken kommer på besøg i Lollands Bank ARENA. Kampstart er kl. 15.00.