You are currently viewing Fantastisk sejr i rodet kamp

Fantastisk sejr i rodet kamp

En hektisk og rodet topkamp mod Skive fH endte med TSØ-sejr på 31-29.

I denne sæson har vi ofte siddet efter kampe som disse og talt om lige-ved-og-næsten. Det omvendte opgør var et eksempel på netop dette. Denne gang var marginalerne og dygtigheden med os.

Det lignede ellers ikke en tæt kamp i kampens indledende fase. Et hav af fejl i både forsvar og angreb gjorde Skives betingelser nemme. Midtvejs i 1. halvleg var gæsterne i front med 5-11. Langsom fik vi dog spist forspringet og fik det begrænset så Skives pauseføring blot var på 15-16.

Begyndelsen på 2. halvleg lignede 1. og Skive fik etableret endnu en halvstor føring ved 18-23. Men så blev der også sat en prop i. 10 minutter før tid satte en storspillende Rasmus Larsen udligningen til 25-25 ind. En vanvittigt spændende slutfase ventede forude og som skrevet indledningsvist tippede kampen over til vores fordel.

Lollands Bank Arena kogte og lagde pres på udeholdet, mens jubelbrølet lød hver gang bolden sat i nettet i den rigtige ende. Afgørende blev det, da gæsternes Jonas Hermansen blev vist ud og Nicolaj Jørgensen omsatte det efterfølgende straffe til 30-29. Endnu vigtigere var det at Nicklas Bjerre Petersen kort efter scorede til 31-29 og at Skive brændte et straffekast 12 sekunder før tid.

Bolden blev kørt sikkert rundt og Lollands Bank Arena kunne sammen med spillere og trænerstab eksplodere i jubel, da kampens sidste fløjt lød. En stærk og forløsende sejr, der oven i købet betyder, at vi er bedre end Skive fH indbyrdes. Vi er i skrivende stud på 4. pladsen, ét enkelt point fra top-3. En spændende afslutning på sæsonen er forude.

Man of the Match blev Rasmus Larsen, kåret af Birgitte fra Ledam. Topscorere blev Rasmus Larsen og Nicolai Jørgensen, der begge bankede 10 bolde i kassen.

Næste lørdag drager gutterne vestpå for at møde et andet hold, der byder sig til i subtoppen, Aarhus HC. Der er kampstart kl. 15.45.