You are currently viewing Fantastisk comeback – og sejr over HØJ

Fantastisk comeback – og sejr over HØJ

Der var lagt op til den helt store håndboldfest her til aften i Lollands Bank Arena. Den levede i den grad op til forventningerne.

En propfyldt Maribo Hallerne kunne se de rødklædte fra Team Sydhavsøerne slå HØJ med 30-29 efter en rigtig stærk 2. halvleg.

Gæsterne fa HØJ kom stærkt ud af starthullerne, hvor Oliver Larsen og Frank Mikkelsen begge indledningsvist tog godt fra i målet. En 2 minutters udvisning til Daniel Astrup i kampens indledning kostede desværre dyrt, og her kunne HØJ hurtigt kom foran 5-1.

De rødklædte fra Team Sydhavsøerne havde efterfølgende svært ved at komme igennem HØJ’s defensiv, anført af sjællændernes stærke forsvarsklippe, Niclas Fingren og med et par tekniske fejl kunne HØJ bringe sig i front med 12-6 efter 20 minutters spil.

Frem mod halvlegen kom TSØ bedre med rent offensivt, og anført en velspillende Oliver Larsen i målet, samt et par gode aktioner fra Daniel Astrup og Lasse Højgaard kunne man kunne til pause med en stilling der hed 13-16.

EN RIGTIG STÆRK 2. HALVEG!

TSØ kom stærkt start ud til 2. halvleg, hvor der virkelig blev taget fat rent defensivt, og efter 40 minutter igen, kunne Kristian Lund Vukman bringe balance i regnskabet, med sin scoring til stillingen 18-18.

Desværre satte HØJ herefter gearet op, men TSØ fulgte godt med og med et kvarter igen snød Oliver Larsen en fremadstormende Frank Mikkelsen, og kunne derved sende bolden i et tomt mål til stillingen 22-22.

Med en velspillende Oliver Larsen i målet, og en flyvende Daniel Astrup hang TSØ på. Tilmed kvitterede unge Mads Andersen med et par flotte scoringer fra distancen, og med 7 minutter igen var stillingen helt lige 27-27. Oliver Larsen var frem mod slutningen fuldkommen outstanding, og med 5 minutter igen bragte

Lasse Højgaard bragte TSØ i front for første gang i kampen, ved stillingen 28-27.

Desværre tog norske Simen Schønningsen herefter skeen over i den anden hånd, og med 2 flotte scoringer sendte han Sjællænderne i front med 29-28, men unge Mads Andersen ville det anderledes, da han med en hammer satte balance i regnskabet. Vildere kunne det ikke blive skulle man tro, men med 15 sekunder igen sikrede

Daniel Astrup aikrede TSØ-sejren med sin 12. scoring til slutresultatet 30-29.

Hele 1240 tilskuere var mødt op i Maribo Hallerne, og hallen gyngede især i 2. halvleg, hvor TSØ-mandskabet virkelig viste hvad de er lavet af.

Der blev i dagens sidste hjemmekamp sagt farvel til profilerne, Daniel Astrup & Oliver Larsen. En stor tak til begge for deres fantastiske indsats i den røde trøje.

Brølstærke Daniel Astrup blev topscorer i hans sidste hjemmekamp med hele 12 scoringer.

Man of the match blev Daniel Astrup kåret af Kim og Heidi fra Café Lysemose & DigiFilm.

Sidste kamp i sæsonen bliver torsdag d. 28 marts kl. 16.00 ude mod Skovbakken