You are currently viewing <strong>Fantastisk 2. halvleg gav sejr</strong>

Fantastisk 2. halvleg gav sejr

Vanvittigt! 

Bedre kan det knapt beskrives, når der skal sættes ord på fredag aftens topbrag i Ølstykke-hallerne, som gav en TSØ-sejr på 30-26.

Det er som om, at disse ord er skrevet før, men det lignede bestemt ikke en af de gode aftener, hvis man skal afsige sin dom efter de første 30 minutter. 

En lovende begyndelse og TSØ-føring på 5-4 blev afløst af en af sæsonens mest hektiske og-  ja, for at sige det lige ud – dårlige perioder. HØJ, anført af en velspillende Marcus Stroustrup, gik fra 6-6 til 12-6 og en pauseføring på 14-9. Det var vel tæt på de 20 dårligste TSØ-minutter i sæsonen vi sluttede 1. halvleg med.

Fra 2. halvlegs start dikterede træner Nick Szwiec 7 mod 6. Efter lidt målbytteri begyndte dét skifte for alvor at give pote, hvilket i høj grad skal tilskrives en TSØ-defensiv, der steppede op og gav gunstige betingelser for Oliver Larsen i målet. Larsen stod en fremragende 2. halvleg og – med fare for at gentage mange af de forrige kampreferater – betød det, at modstanderens sikre føring blev spist minut for minut.

Vores momentum fortsatte i slutfasen, hvor HØJ gradvist blev mere og mere febrilske. En række kiksede HØJ-forsøg på tomt mål illustrerede dette ganske glimrende. Det var dog først i kampens sidste fem minutter, at vi for alvor trak fra. Tre hurtige scoringer i streg og vi gik fra 25-25 til føring på 28-25.

Til slut blev hovedet holdt koldt, og i sidste sekund satte Daniel Sørensen det sidste søm i kisten til 30-26.

Et vanvittigt comeback og en fantastisk flot 2. halvleg, som isoleret blev vundet med 21-12, gav altså firemålssejren, som betyder, at vi nu er bedre indbyrdes end HØJ.

Nicolaj Jørgensen blev topscorer med 7 scoringer – 6 af disse sat ind i 2. halvleg. 

Næste kamp er på hjemmebane i Lollands Bank Arena. Det er på torsdag den 2. marts kl. 20.00, hvor FIF kommer på besøg.