You are currently viewing Færøsk talent tilknyttes TSØ fra næste sæson

Færøsk talent tilknyttes TSØ fra næste sæson

Færøsk håndbold er i den grad begyndt at markere sig på den internationale scene – både kollektivt som hold, men også individuelt med spændende spillere af international klasse.

20-årige Pauli Mittun er en spiller, der kan sættes i denne kategori. Stadig i en talentudviklingsfase, men med potentiale til at blive rigtig dygtig. De næste 3 sæsoner bliver det hos TSØ, dette arbejde skal leveres og der med tiden skal præsteres.

Sportschef Morten Juul om tilknytningen af Pauli
“Vi ved at færingerne generelt set har den helt rigtige mentalitet, hvad angår træning, indstilling og indsats. Derfor tror vi på, at vi et godt match, fordi vi efterhånden har et af de bedste træningsmiljøer og setup omkring fysisk og skadesforebyggende træning. I vores snakke med ham, er vi yderligere blevet bekræftet i, at vi har at gøre med en særdeles bevidst og velovervejet person, hans unge alder til trods.”

Pauli kommer til Danmark efter et år som professionel i Kristiansand i den bedste norske række og han er desuden en fast del af det færøske landshold, så det er en spiller, der allerede har prøvet en del.

Pauli udtaler om sine forventninger til skiftet.
“Jeg glæder mig enormt meget til at blive en del af TSØ, og det spændende projekt, som de har kørende. Efter god dialog med sportschef, træner og fysisk træner, er jeg overbevist om, at dette er det rigtige sted for mig at videreudvikle mig. TSØ’s setup lyder til at være helt fantastisk, samt at de har en meget god træningskultur, som jo gavner unge spillere som mig selv. Så da jeg blev kontaktet af klubben og fik at høre om den daglige aktivitet, var jeg ikke i tvivl om, at dette var det rigtige sted for mig.”

Pauli har tidligere boet og spillet i Danmark, hvor han har gået på Talentakademiet i Skjern og på SHEA i Skanderborg.

“Jeg var utrolig glad for begge steder, og kunne meget godt lide at bo i Danmark. Derudover har jeg altid vældig godt kunne lide den danske træningskultur, og det lyder til, at jeg kan få den samme, hvis ikke bedre, i TSØ. Udover træningsmiljø etc. ser jeg selvfølgelig frem til at spille nogle kampe og mærke den gode stemning i Lollands Bank ARENA.”

På banen kommer Pauli til at spille playmaker.

Det bliver spændende og vi glæder os til at indlemme Pauli i truppen – VELKOMMEN.