You are currently viewing Etmåls-nederlag til HC Midtjylland

Etmåls-nederlag til HC Midtjylland

Team Sydhavsøerne var taget til Herning lørdag eftermiddag, for at møde liganedrykkerne HC Midtjylland. Pauli Mittún var valgt som spilstyrer, mellem Alexander Nielsen og Lasse Hamann-Boeriths.

Kristian Lund Vukman var ikke med til Herning, da hans kæreste snart skal føde.

TSØ fik en svær start på kampen, hvor spillerne kæmpede med det angrebsmæssige. HCM havde derimod lettere ved at suse igennem udeholdets forsvar, og kunne score til 5-2 efter 5 minutter. Det skulle blive til 7-2 inden Team Sydhavsøerne fik mere styr på kampen. En redning af Oliver Larsen, et kontramål af Oskar Hare og et indspil til Daniel Astrup på stregen betød 7-4 efter 10 minutter.

Herefter fulgte en periode hvor de to hold fulgtes pænt til 10-7, og med baggrund i stærkt forsvarsspil fik TSØ stille og roligt kæmpet sig tilbage. Overtaget lå nu hos TSØ, og da Pauli Mittún scorede til 10-11 efter 24 minutter, kom TSØ således foran for første gang i kampen.

HC Midtjylland tog timeout efter 25 minutter, i erkendelse af at TSØ havde holdt dem fra at score i 10 minutter. Det løste problemet, og kort efter var stillingen helt lige, 12-12. Trods et par brændte chancer, kunne Team Sydhavsøerne gå til pause med en føring på 14-15.

Det stærke forsvar var stadig fint efter pausen, men i angrebet blev der også brændt. Efter 35 minutter var kampen derfor helt lige, med stillingen 16-16. HC Midtjylland kom foran med 20-19 efter 40 minutter, men kort efter scorer Alexander Nielsen, og et straffemål til TSØ giver en 20-21 føring til TSØ.

Oliver Larsen står fantastisk i målet, og efter 46 minutter bringer Lasse Hamann-Boeriths Team foran med 21-24 efter 46 minutter. Det betød dog ikke, at kampen på nogen måder var afgjort. Ved stillingen 25-26 efter 50 minutter valgte Klavs Bruun Jørgensen at tage en timeout, for at få aftalerne på plads. Desværre sniger en teknisk fejl sig ind, og så kan HCM udligne.

Spændingen er helt intakt, og kampen er fortsat helt lige med 5 minutter igen. 27-27, og endnu en TSØ-timeout. I HCM-målet er keeperen vågen, og snupper to TSØ-skud i træk. Men i den anden ende står Oliver Larsen, og han bidrager til at stillingen fortsat er 27-27 med to minutter igen. Begge hold spiller nervøst, men det bliver HCM der scorer til 28-27. Team Sydhavsøerne har på dette tidspunkt ikke scoret i 8 minutter. Pauli Mittún brænder, og sender afgørelsen over i jydernes hænder.

Team Sydhavsøerne taber med et enkelt mål, 28-27, i en ellers flot spillet kamp.

TSØ-topscorer blev Lasse Hamann-Boeriths med 8 (heraf 4 på straffe), efterfulgt af Lasse Højgaard og Pauli Mittún med hver 5.