You are currently viewing Endnu et topbrag i vente

Endnu et topbrag i vente

Efter sidste weekends topopgør mod HC Midtjylland venter der igen endnu en topkamp.

Vi har gennem ugen ærgret os over, vi ikke kom hjem med mindst et point i tasken, men har også samtidig fået endnu mere blod på tanden frem til kampen mod Grindsted.

Grindsted betegner vi som det bedst sammenspillede hold i rækken. De slog også HC Midtjylland i deres første kamp og har kun tabt point til de andre forventede tophold Ajax & HØJ. Med en meget stærkt sammentømret enhed, med en Bjarke Nybo Jørgensom bagved som stor kreatør bag mange af holdets aktioner, spiller Grindsted seværdigt angrebsspil med ufatteligt mange små aftaler og variationer.

Holdets topscorer på højre back, Daniel Jørgensen, ligger helt nede som nummer 12 på topscorerlisten i rækken og herefter kommer mange af deres spillere i flæng. Det vidner nemlig om et hold, hvor mange byder ind, hvor der er mange variationer og mange spilsituationer.

En massiv opgave for os defensivt venter. Særligt med tanke på, at vores forsvarskrumtap, Daniel Astrup, i kampen med HC Midtjylland blev langtidsskadet i foden og vi derfor frem mod Grindsted skal arbejde med nye forsvarsformationer end tidligere. Helt sikkert en stor opgave, som vi tror på, vi kan løse – men som kræver et virkelig højt niveau.

Vi glæder os til at se mange mennesker i hallen og en masse af vores trofaste supportere levere en fantastisk stemning – så lover vi at gøre alt for at levere en lige så flot kamp, som sæsonen hidtil har budt på.

Rigtig god kamp

– Nick Valentin Szwiec, assistenttræner 

Kampen spilles: Søndag d. 31. oktober kl. 15.
For mere info om billetter læs her.