You are currently viewing De 2 point skal blive på Lolland

De 2 point skal blive på Lolland

Selvom indsatsen var godkendt, var resultatet i det midtjyske noget bras. Både lige efter kampen og ved videogennemsyn dagen efter var det nærmest ikke til at forstå, at vi ikke fik minimum et point med hjem. Resultatet gør også, at vi ikke skal smide mange flere point inden jul, hvis ambitionen om at hænge på i toppen skal holdes intakt.

I den forgangene uge var der landsholdsuge, hvor vi med stolthed kunne sende Pauli Mittún afsted med Færøerne for at deltage i 2 landskampe mod Island. Pauli fik mere spilletid, end han havde forventet, og er vendt retur med lidt ekstra selvtillid i rygsækken.

Også Kristian Vukman var fraværende men i et helt andet ærinde, han er blevet far til en skøn pige, så stort tillykke til Vuk og familien.

Søndagens modstander, TM Tønder Håndbold, har spillet mod stortest de samme hold som os, men de har eskaleret ved at besejre FIF og er derfor 2 point foran i tabellen. Så det er et glimrende hold, der gæster os i Lollands Bank ARENA. Anført af lynhurtige og træfsikre Kasper Andersen og hårdt skydende Rune Schrøder, er det et ungt og spændende mandskab, vi skal op mod.

Vi har stadig til gode at levere et brag af en kamp på hjemmebanen – men med jeres hjælp vil vi endnu engang gøre forsøget, og om ikke andet så kæmpe det bageste ud af bukserne for at beholde de 2 point på Lolland.

Med håbet og troen på sejr ønskes alle en god kamp!

– Klavs Bruun Jørgensen, cheftræner.

_______________________

TSØ – TM Tønder
Spilles søndag d.  12. november kl 15.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kampsponsor: Erhvervspark Lolland
Man of the Match-sponsor: Depot Lolland-Falster
Boldsponsor: BC Catering
Time out-sponsor: Whitsun Festival