You are currently viewing Daniels kontrakt ophæves

Daniels kontrakt ophæves

Team Sydhavsøerne har på opfordring fra og efter aftale med Daniel Sørensen, ophævet den aftale der ellers var gældende til og med næste sæson.

Daniel blev tilbage i oktober måned sygemeldt med stress og har siden kæmpet for at komme tilbage på håndboldbanen. Desværre har Daniel måtte erkende, at i takt med at han kom tættere på et comeback, har det føltes forkert og lysten til håndbold har ikke været der.

Derfor beslutningen om at lægge skoene helt på hylden. Om det er for en tid eller permanent kan man selvsagt ikke sige nu, men nu gælder det for Daniel om at få ro på og kunne fungere i sin hverdag.

Sportschef Morten Juul:
“I Team Sydhavsøerne er vi kede af det på Daniels vegne, da han var og er et stort talent, der meget vellidt af publikum og alle i klubben. Jeg håber, det hjælper at fjerne fokus fra, at det gælder om at komme tilbage på banen, til at det nu gælder om at komme i mental balance og have det godt. Jeg håber også, at han en dag finder glæden og lysten tilbage, da håndbold først og fremmest er mange gode oplevelser og fællesskaber.”

Daniel:
“Jeg har efter længere tids overvejelser, valgt at tage en pause fra håndboldverden. Den lyst og glæde til spillet, som er nødvendig for at spille på dette niveau, må jeg desværre erkende ikke er der længere.

Jeg vil sige tak til alle i og omkring TSØ og til den sport, som har givet mig så mange oplevelser.”

Der bliver ikke mulighed for at tage fysisk afsked med Daniel, så send ham gerne en hilsen via vores opslag på Facebook.