You are currently viewing Daniel takker af efter sæsonen

Daniel takker af efter sæsonen

Team Sydhavsøerne sender stolt én af denne og de seneste sæsoners største profiler videre.

Daniel Astrup havde egentlig også papir på den femte sæson i TSØ, men muligheden for at tage et skridt op allerede nu, føltes som det rigtige.

Daniel udtaler:

”Når jeg ser tilbage på min tid i TSØ er det med glæde og stolthed over den personlige og holdmæssige udvikling. Især de seneste tre sæsoner har været præget af imponerende resultater og en stærk holdfølelse. Jeg føler, at vi har indfriet de håb og forventninger, som jeg har haft til vores præstationer.

Nu føler jeg mig klar til at udfordre mig selv på et højere niveau i udlandet. Jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for deres bidrag til sporten, talentudvikling og for at fremme et sundt fællesskab.”

Morten Juul om Daniel Astrup:

”Daniels forløb i Team Sydhavsøerne er lidt af eventyr. Måske ikke helt ”den grimme ælling”, fordi Daniel var bestemt ikke uden evner, da han skiftede fra Nordsjælland Håndbold. Men hans udvikling har været imponerende at følge. Et klart mål for ham, var at blive en mere komplet spiller og få en stor rolle i begge ender. Med ihærdigt arbejde med fysikken i styrkelokalet og teknikken og taktikken i træningslokalet og i kamp, har han udviklet sig til, i mine øjne, den bedste på sin position i begge ender af banen i den næstbedste række. Derudover er Daniel en begavet og meget vellidt fyr, så helt naturligt har han også udviklet sig til en respekteret leder i truppen.”

Når man er nået dertil, skal man selvfølgelig også prøve sig selv af på en højere hylde og vi ønsker Daniel alt muligt held og lykke, men krydser også fingre for, at vi på et senere tidspunkt i Daniels karriere får glæde af hans kompetencer.

Daniels afløser er fundet og vil blive præsenteret i næste uge.