You are currently viewing Cheftræneren gør status efter opstarten

Cheftræneren gør status efter opstarten

Med lidt mindre end 14 dage til første turneringskamp og med flere ugers intens opstartsfase i kroppen, er det tid for cheftræner Nick Szwiec at gøre midlertidig status på TSØ-mandskabet. I den forgangne weekend var truppen på en særdeles givtig træningslejr på Lalandia:

– Vi fik igen fået besvaret nogle af de spørgsmål vi havde. Flere af vores nye spillere fik igen spilletid og viste ind i mellem flotte takter. De spillere, kombineret med stammen fra sidste år, tror vi på vil blive rigtig godt – men vi har også brug for i de næste 14 dage at skrue lidt mere på maskinerie, fortæller Nick Szwiec.

Under træningslejren blev der spillet to kampe mod 1. divisionskollegaerne Ajax København og Roskilde Håndbold med et nederlag og en sejr til følge. I denne fase er det vigtigt at huske, at processen og gentagelserne er vigtigere end resultatet på dagen, minder Nick Szwiec om:

– Vi viste også at når vi har energi nok, så kan vi i den grad spille flot og god håndbold, som vi så mod det meget stærke Ajax-mandskab i 2/3 dele af kampen. Gassen gik af ballonen, og her må vi erkende at kræfterne ikke var til mere efter nogle meget intense dage med træninger og et tætpakket program. Næste gang er vi helt friske til sådan en kamp, hvor der er 2 points på spil, og så har vi også benzin til den sidste del af kampen.

Antallet af tilbageværende træninger inden sæsonpremieren ude mod Tønder kan snart tælles på en enkelt hånd. Onsdag rejser holdet over Øresundsbroen for at spille træningskamp mod IFK Ystad. Fredag træner holdet sammen med Nordsjælland Håndbold. Søndag den 4. september står Tønder og 1. Division på menuen.