You are currently viewing Bittert nederlag til HØJ

Bittert nederlag til HØJ

Det blev til et nederlag af den slags, der gør ekstra ondt, da HØJ Elite gæstede Lollands Bank Arena. 30-32 stod der på lystavlen efter de 60 minutter.

Forud var gået en forrygende og intens håndboldkamp, hvor gæsterne ganske vist var i teten fra første fløjt, men hvor det i sidste ende blev marginalerne, der afgjorde det til gæsternes fordel.

Vi må erkende, at HØJ er et fremragende håndboldhold, der laver meget få fejl, når det for alvor kører for dem. Men vi gav dem kamp til stregen, og selvom Jesper Fredins mandskab i perioder førte med hele 5 mål, så gav gutterne aldrig op. Ca. midtvejs i 2. halvleg blev 7-mod-6 hevet frem fra værktøjskassen og det gjorde, at føringen minut for minut blev spist. I flere omgange fik vi endda udlignet.

Til slut havde vi bolden og spillede for det ene point. Desværre lykkedes HØJ at fiske den afgørende bold og Tobias Myssing kunne lukke kampen til slutresultatet 32-30. En vanvittig ærgerlig afslutning. HØJ’s sejr er på ingen måde ufortjent – men det havde det heller ikke været, hvis vi havde lykkedes at snuppe ihverfald det ene point med i det, der formentlig blev en af sæsonens allerbedste kampe i 1. Division.

Man of the Match blev Daniel Astrup, kåret af Søren og John fra LF Stillads. Topscorertitlen blev delt af Daniel Astrup og Nicolaj Jørgensen med hver 6.

Næste opgave er fredag den 4. november, hvor vi tager en tur til gode gamle Frederiksberg Hallerne for at møde FIF.