You are currently viewing <strong>Bittert nederlag i Odder</strong>

Bittert nederlag i Odder

Kampen var i vores hule hånd, men sidste kamp i 2022 endte i noget af en fuser, da Odder fandt momentum på det helt rigtige tidspunkt og snuppede en 32-31-sejr.

Som introen indikerer, startede det særdeles lovende set med TSØ-briller. Trods kortvarigt momentum ved 9-9 var vi i teten gennem hele 1. halvleg, og der var strålende takter i begge ender af banen. Angrebet var tålmodigt og med høj effektivitet. Forsvaret tog god højde og Oliver Larsen spillede en glimrende 1. halvleg. Pauseføringen lød på 17-14.

Alting så også lyst ud i kampens næste fjerdedel. De første 15 minutter holdt vi Odder på afstand ved at fortsætte de gode takter. Men ved stillingen 25-20 gik det desværre den modsatte vej og vi kom i mere end bare modvind. Når det regner, så styrter det som regel ned. Ved en reel mulighed for at knække kampen helt, taber vi en 2-mand-i-overtalsperiode med 0-2. Det gav Odder det nødvendige momentum, og deres momentum med både 5-1-forsvar og 7-mod-6-angrebsspil gav i den grad pote. 

Kampen svingede den forkerte vej på det forkerte tidspunkt – og trods vi sandsynligvis kan føle os snydt for et relativt klart straffe i slutfasen, så ændrer dette ikke på faktum: At efterårets sidste kamp slutter med en skuffelse, en ærgerlig følelse og nul points i Odder.

Nicolai Jørgensen blev påny TSØ-topscorer med 7 fuldtræffere – efterfulgt af Daniel Astrup Pedersen med 6 og Nicklas Bjerre Petersen med 5.

Der er et stykke tid til næste gang vi går på banen. Det er lørdag den 21. januar kl. 15.00. Her kommer et af rækkens tophold, Skive fH, på besøg i Lollands Bank Arena.