You are currently viewing Arbejdssejr i vanvittig gyser

Arbejdssejr i vanvittig gyser

De rødklædte fra Team Sydhavsøerne fortsatte den imponerende sejrsstime, da man her til aften tog den 10. sejr i træk i en vaskeægte tirsdags gyser med sejr over HC Odense på 34-33.

Der var spænding for alle pengene her til aften, hvor de rødklædte krigere kæmpede til det sidste, og viste virkelig en arbejdsmoral af guds gåde. Igen var det en decimeret trup, som Klavs Bruun havde til rådighed og skaderne i FIF i sidste uge, gjorde ikke betingelserne nemmere.

HC Odense kom godt ud af starthullerne og kunne hurtigt bringe sig foran. Først i midten af første halvleg kunne færingen Pauli Mittun bringe TSØ på 9-8, men en velspillende Dines Kjeldgaard fra HC Odense voldte TSØ forsvaret gevaldige problemer med sit hurtige antrit. TSØ formåede aldrig at trække fra i én første halvleg, hvor Pauli Mittun og brølstærke Daniel Astrup måtte trække det store læs med en pausestilling på 18-18.

HC Odense havde igen i 2 halvleg let ved at komme til scoringer, hvilket gjorde betingelserne for Oliver Larsen og Sebastian Minor meget svære. Tilskuerne i Lollands Bank Arena måtte også holde vejret, da det fynske mandskab med 8 minutter igen kunne bringe sig foran med 32-29 efter en 2. halvleg, hvor det ellers var helt lige.

De rødklædte krigere ville det dog anderledes! Unge Emil Sønderskov tog et kæmpe ansvar og med par vigtige scoringer i slutfasen, havde han en stor aktie i at TSØ kunne bringe sig tilbage i kampen. Pauli Mittun bragte balance i regnskabet med sin scoring til 32-32 med 3 minutter igen og på trods af én hurtig scoring fra HC Odense, kunne et par vigtige aktioner defensivt herefter sikre 2 vigtige scoringer fra henholdsvis Frederik Kiszka og Oliver Larsen i tomt mål, som gjorde det til slutresultatet 34-33.

Endnu engang en fantastisk mandefolkepræstation, hvor især de unge spillere Frederik Kiszka, Emil Sønderskov, Oscar Hare og Mads Andersen igen viste sig flot frem.

Fantastisk stemning i Lollands Bank Arena. Det skal vi ha’ mere af søndag eftermiddag, hvor vi fylder hallen mod HC Midtjylland.

Emil Sønderskov og Daniel Astrup blev topscorer med 7 mål hver.

Man of the Match: Emil Sønderskov kåret af Lollands Bank.

Næste kamp spilles på søndag d. 25. februar kl. 15.00, når topholdet fra HC Midtjylland gæster Lollands Bank Arena.