You are currently viewing Solid arbejdssejr i Odder

Solid arbejdssejr i Odder

På trods af flere skader i truppen, lignede startsyveren sig selv fra tidligere, bortset fra at højre back i lørdagens udekamp blev passet af de højrehåndede Frederik Elmkjær og Pauli Mittun.

Der skulle åbenbart bankes noget rust af, efter den lange julepause. Vi så derfor flere brændte muligheder i kampens indledning, og en tidlig udvisning til Kristian Lund Vukman. Der skulle gå 4½ minut inden TSØs første scoring til 3-1.

Odders målmand stod stærkt i målet, og det holdt Team Sydhavsøerne nede på cifrene 5-3 efter 10 minutter. Her tog cheftræner Klavs Bruun sin første timeout. Det medførte dog ikke i første omgang at TSØ fik bedre fat, og efter 18 minutter kunne Odder score til 10-6.

Men herefter kom der langt mere sikkerhed i spillet, mens Oliver Larsen også havde fine redninger. Med fire scoringer i træk kunne TSØ udligne til 10-10 efter 22 minutter.

Trods et par tekniske fejl, var det Team Sydhavsøerne der var bedst i slutningen af første halvleg, der slutter med en føring på 12-13 til Team Sydhavsøerne.

TSØ havde fuldstændig styr på kampen efter pausen. Efter 35 minutter scorede Daniel Astrup sit fjerde mål til 13-17, og Odder så sig nødsaget til timeout.

Forsvaret og Oliver Larsen havde godt styr på jyderne, og i den anden ende scorede Lasse Hamann-Boeriths til 14-20 efter knapt 40 minutter. Men så fulgte en sværere periode, hvor Odder fik reduceret til 18-22 efter 44 minutter. Efter en timeout fik TSØ overtaget igen, og så kunne Vukman score på straffe til 18-25 efter 47 minutter.

Der skal spilles kamp igen allerede tirsdag, og unge Mads Andersen bliver sendt på banen for at aflaste. Han scorede sit første mål, fra en spids vinkel i højre side, til 20-26 efter 51 minutter. Han nåede op på fire scoringer i kampens sidste ti minutter, hvoraf det ene på et straffe han selv havde tilkæmpet sig.

Kampen ender med en sikker TSØ-sejr på 22-30.

TSØ-topscorer blev Daniel Astrup med 7, efterfulgt af Kristian Lund Vukman med 6. Mads Andersen og Pauli Mittun scorer hver 4.

Næste kamp spilles på tirsdag (6. februar kl. 20), når Skive kommer på besøg i Lollands Bank Arena.