You are currently viewing Alexander Nielsen forlænger

Alexander Nielsen forlænger

Alexander Nielsen forlænger og går dermed i gang med sin sæson nummer 9 og følger efter den op med nummer 10.

Han er den spiller, der for nuværende har, med afstand, flest kampe for klubben – 164.

På trods af at noget af tiden i TSØ har været præget af nogle alvorlige skader, har han de senest sæsoner holdt sig skadefri og fysikken er i top. Bl.a. derfor er det en vigtig spiller at have i truppen. Han kender og efterlever klubbens værdier og er en nøglefigur i truppen.

Alex udtaler:  “Jeg er glad for at kunne blive i TSØ. Jeg føler mig godt tilpas i klubben og både rollen på holdet og rammerne omkring klubben er et godt match. Jeg synes klubben er et godt sted nu og håber jeg kan være med til at udvikle klubben yderligere.

I TSØ er vi glade for denne aftale og stolte over at have en spiller som Alexander i mindst 10 sæsoner.