You are currently viewing 3 år med Rødbydrengen Mads Andersen

3 år med Rødbydrengen Mads Andersen

Mads Andersen der i de seneste par kampe har fået tildelt en masse spilletid, og kvitteret med godt forsvarsspil og flere mål, har underskrevet en kontrakt med Team Sydhavsøerne, der først udløber i 2027.

Sportschef Morten Juul udtaler om Mads:

“Til trods for at Mads endnu ikke er seniorspiller, har han en utrolig fysik og et vidunderligt gåpåmod. Derudover har han den helt rigtige indstilling – er ydmyg og glad for at få chancen når den byder sig – som nu. Jeg forventer mig meget af Mads, men det er vigtigt, at både han og vi er tålmodige og sluser ham ind i takt med, at han udvikler sig.”

Mads glæder sig og udtaler:

“Jeg er meget glad for denne aftale og vil gøre, hvad jeg kan for at bide mig fast omkring hold 1, men ved også godt, at jeg har tiden foran mig og vil knokle til træning og kamp, på det hold jeg skal spille. Jeg nyder desuden den tillid, jeg får fra trænerne og den opbakning jeg får fra mine holdkammerater.

Aftalen er kommet i stand i samarbejde med Sydhavsøernes Poolservice. Og som det blev påpeget af cheftræner Klavs Bruun Jørgensen, så finder de nok ikke en meget bedre model, hvis der skal gøres reklame i badetøj ved det lyseblå klorvand.

På billedet ses Mads sammen med Thomas Aagaard Bech og Anja Aagaard Bech.

Vi glæder os til at følge Mads´ udvikling i Team Sydhavsøerne.