You are currently viewing 2 år mere til Daniel Astrup

2 år mere til Daniel Astrup

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at det er lykkedes os at holde på Daniel Astrup.

I sine første 3 sæsoner i klubben har han gennemgået en flot udvikling på mange områder. I takt med at rollen er blevet større og tiden på banen er blevet længere, er der lagt flere lag på angrebsspillet – både i screeningsspillet og i afslutningerne. Defensivt tager han et stort ansvar og kan dække et stort område alene. Her har han, særligt kommunikativt og som forsvarskaptajn, udviklet sig.

Der var derfor naturligt bud efter ham fra klubber højere i hierarkiet, men alligevel har den store og stærke stregspiller altså valgt at blive i TSØ.

Om sit valg udtaler Daniel:

“Jeg er yderst stolt over muligheden for at forlænge min kontrakt med TSØ. Igennem mine tre år i klubben har udviklingen, holdmæssigt såvel som personligt, været stødt opadgående og denne kontinuitet ønsker jeg at fortsætte. Setuppet i klubben stemmer overens med mine sportslige ambitioner. Og det, at alle er ivrige efter at forbedre sig, mærkes hver dag i træningslokalet. Den sunde kultur og store opbakning blandt frivillige, fangruppen, de sportsligt engagerede, sponsorer og alle andre omkring klubben har kun gjort beslutningen nemmere.

Jeg ser med stor glæde frem til at fortsætte samarbejdet.”

De kommende uger vil vise, hvilken række Daniel og TSØ så skal spille i. Sikkert er det, at uanset rækken så har han niveauet til at blive en stor profil og leder.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet og følge udviklingen.

Daniel vil i den kommende sæson blive sponseret af Femern Belt Energy.
På billedet ses Daniel sammen med Pål Hanson, CEO i Femern Belt Energy, som glæder sig til det kommende samarbejde om den skarpe stregspiller.