Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Magnus Campbell skifter klub

Magnus Campbell skifter klub

I dagene hvor der tages hul på opstarten til sæsonen 20/21, tager Team Sydhavsøerne afsked med Magnus Campbell, eftersom første træningsdag for hans vedkomne, bliver i en ny klub, der snarest offentliggøres.

Magnus nåede tre sæsoner i TSØ og har gennemgået en rigtig fin udvikling, i særdelshed i defensiven. Omvendt har han haft sværere ved at bide sig fast i angrebsspillet, og det er her den primære årsag til skiftet, skal findes.

”Jeg har valgt at skifte, da jeg bliver nødt til at fokusere på min egen udvikling som håndboldspiller. Og for at den udvikling skal optimeres bedst muligt, så bliver jeg nød til at spille flere minutter i begge ender af banen.”

I Team Sydhavsøerne er vi ærgerlige over at måtte sige farvel til Magnus, mens respekterer naturligvis hans ønske, der kommer på et tidspunkt, hvor andre spændende højrehåndede bagspillere træder til, så afløserne er på plads og klar, når træningen starter.

Magnus er en vellidt spiller på og udenfor banen og han har gode oplevelser, bekendtskaber og erfaringer med i baggagen:

”Jeg tager utrolig meget med fra min tid i TSØ, både ting på og ude fra banen. På banen har jeg udviklet mig virkelig meget i den defensiv ende, hvor jeg havde en stor rolle i 6-0 forsvaret, hvilket jeg bestemt ikke regnet med at jeg ville få, inden jeg skiftede til TSØ.

Ude fra banen er der mange ting, men vigtigst for mig er de relationer, som jeg har fået med folk i og omkring klubben.”

Fra Team Sydhavsøerne skal der til Magnus lyde en stor tak for indsatsen og held og lykke med fremtiden.

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram